19. märtsil toome teile Prantsuse gurmee koju kätte!
Eesti kokakunsti austajatel on suurepärane võimalus Prantsuse tipptegijate käekirjaga tutvuda 19. märtsil, kui Lyoni peakokad teid,
koos Horisont restorani peakoka Marko Sõmeriga, meeldejäävale gurmeeõhtusöögile kutsuvad.
MENÜÜ 80 € / inimese kohta
Christophe MARGUIN
trout salt & sugar | potatoes | horseradish
cauliflower with lemon | crispy skin
***
Joseph VIOLA
young salad sprouts | lamb sweetbreads
lamb stock vinaigrette
***
Christophe ROURE
low temperature cooked brill | clear coco broth
émincé of seasonal banana flower
***
Joseph VIOLA
beef cheek | pearl onion | lardons | jus
***
Christophe ROURE
dark chocolate “ativao” from Weiss pie I yuzu sorbet
Christophe MARGUIN
citrus nage I fromage blanc sorbet I orange zest financier
Liitu Facebooki üritusega SIIN!
Broneeri laud:
+372 624 3000 või