19. märtsil toome teile Prantsuse gurmee koju kätte!

Eesti kokakunsti austajatel on suurepärane võimalus Prantsuse tipptegijate käekirjaga tutvuda 19. märtsil, kui Lyoni peakokad teid,
koos Horisont restorani peakoka Marko Sõmeriga, meeldejäävale gurmeeõhtusöögile kutsuvad.

 

MENÜÜ 80 € / inimese kohta

Christophe MARGUIN

trout salt & sugar | potatoes | horseradish
cauliflower with lemon | crispy skin

***

Joseph VIOLA

young salad sprouts | lamb sweetbreads
lamb stock vinaigrette

***

Christophe ROURE

low temperature cooked brill | clear coco broth
émincé of seasonal banana flower

 ***

Joseph VIOLA

beef cheek | pearl onion | lardons | jus

***

Christophe ROURE

dark chocolate “ativao” from Weiss pie I yuzu sorbet

 

Christophe MARGUIN

citrus nage I fromage blanc sorbet I orange zest financier

 
Liitu Facebooki üritusega SIIN!

Broneeri laud:

+372 624 3000 või

 Horisont.Tallinn@swissotel.com