Võtke osa “Good France” suurest seiklusest ja suurimast prantsusepärasest õhtusöögist maailmas!
20.-23.03

Viiendat aastat järjest tähistatakse maailma peakokkasid ühendava gurmeepäevaga “Goût de France / Good France” Prantsuse kokakunsti elujõulisust.

Igal aastal, 21. märtsil pakuvad osalevad restoranid külastajatele oma kogemust prantsusepärasest elustiilist, tõstes esiplaanile uuendusvõime ja väärtused nagu jagamisrõõm, söömisnauding ning austus hea toidu, inimkonna ja emakese Maa vastu.  Meie toome selle kõik teieni aga lausa neljal järjestikusel õhtul!

Laua broneerimiseks kirjutage Horisont.Tallinn@swissotel.com või helistage +372 624 3000

MENÜÜ 55 € / inimese kohta

Starter

Quail | topinambur purée | glazed apple | blackberry sauce
Caille | purée de topinambour | pomme glacée |sauce aux mûres
Vutirind | maapirni püree | glasuuritud õun | põldmarja kaste

Main

Whitefish | asparagus | seabuckthorn and carrot sauce | spinach
Corégone | asperges | argousier et sauce carottes | épinards
Siig | spargel | astelpaju ja porgandi kaste | spinat

Cheese selection with jams
Sélection de fromages et chutneys
Juustuvalik moosidega

Dessert

Rhubarb variations | verbena sorbet | candied ginger
Variation autour de la rhubarbe | sorbet à la verveine | gingembre confit
Rabarberi variatsioonid | raudürdi sorbett | suhkrustatud ingver