Michelin Guide Selection 2024
Best Fine Dining Silverspoon 2022
Maitsed, mis üllatavad
Swissôteli kõrgeimal korrusel asuvat fine dining restorani Horisont iseloomustavad klassikalised tuntud maitsed, millesse on põimitud üllatusi täis detailid ja maitsevarjundid. Menüü inspiratsioon pärineb prantsuse köögist, millele lisavad komplekssust Aasia maitsed. Peakokk Marko Sõmer on menüü loomisel tähtsaimaks seadnud eristumise ja tooraine kvaliteedi. Iga roog menüüs sisaldab endas mitut hoolikalt valitud komponenti, mis kooslusena loovad ühtse nüansirikka terviku.
Saa tuttavaks meie peakokaga
Tekstuuride, värvide ja maitsete kooskõla on see, mis iseloomustab peakokk Marko Sõmera kindla käe all valminud menüüd. Marko omapärane käekiri pärineb aastatepikkusest kogemusest erinevates resotranides. Enne Horisonti töötas Marko Iirimaal Gordon Ramsay restoranis Ritz-Carltoni hotellis.
“Luues menüüd peame tähtsaimaks tooraine kvaliteeti ning erinevatest komponentidest koosnevat nüansrikast tervikut.”
Väärtustades elamusi
Restoran Horisont asub Swissôtel Tallinna kõrgeimal – 30.korrusel, pakkudes hingematvaid vaateid Läänemerele ja Tallinna linnatuledele. Lisaks auhindadega pärjatud à la carte menüüle leiad meilt ka laialdase valikuga veinikaardi, kuhu on veinid valinud 12 – aastase kogemusega Horisont Restorani peasomeljee Jüri Viital.
Väärtustame sinu erilisi hetki – olgu selleks siis mõni oluline tähtpäev või romantiline aeg kaaslasega. Meie professionaalne teenindus ning maitseelamusi täis menüü on need, mis aitavad teie tähtpäeva veelgi erilisemaks teha.